Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Δημήτρης Ξεκαλάκης: Ο λαός να αντιστοιχίσει την αντεπίθεσή του με την επίθεση που δέχεται

ΠΗΓΗ 902.gr  Δημοσίευση: Κυρ, 18/10/2015 - 13:14
Δεν μπορεί η επίθεση που δέχεται ο λαός να μην αντιστοιχηθεί από την αντεπίθεσή του, φθάνει να καταλάβει τη δύναμή του που δεν την έχει δοκιμάσει ακόμα, τόνισε ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ1 την Κυριακή 18 Οκτώβρη.
Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτή την κατεύθυνση, συνέχισε, είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι τον κορόιδεψαν με τα λεγόμενα «παράλληλα προγράμματα» και επίσης να σκεφτεί από όλα αυτά τα μέτρα, όπως φορολογικά, ασφαλιστικά κλπ. ποιος κερδίζει και ποιος χάνει. 

Είναι λοιπόν υπόθεση του λαού, πρόσθεσε, να συμμετέχει μαζικά στη διαδικασία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων καθώς ο αντιλαϊκός λογαριασμός σιγά - σιγά έρχεται. Μπορεί και πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, φρενάροντας τις εξελίξεις, αποσπώντας και ορισμένες κατακτήσεις και ανοίγοντας το δρόμο για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Δεν τελειώσαμε με τους δρόμους του αγώνα, σημείωσε ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, καλώντας στα πανελλαδικά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 22 του Οκτώβρη και στην προετοιμασία της απεργίας στις 12 Νοέμβρη.
Καταλήγοντας ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, στάθηκε στο αγροτικό, σημειώνοντας ότι τη μεγαλύτερη επίθεση τη δέχονται οι μικροί και μεσαίοι αγρότες με σκοπό την ενίσχυση της καπιταλιστικής οργάνωσης της αγροτικής παραγωγής.