Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Μ. Συντυχάκης: Αιτία πολέμου τα μέτρα της κυβέρνησης

ΠΗΓΗ 902.gr Δημοσίευση: Παρ, 16/10/2015 - 10:30
Το πόρισμα της «επιτροπής σοφών» και τα άλλα μέτρα της κυβέρνησης είναι αιτία πολέμου για την εργατική τάξη, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», το βράδυ της Πέμπτης 15 Οκτώβρη 2015.
Επισήμανε ότι το ΚΚΕ δε θα πάψει να λέει στο λαό ότι ο μόνος δρόμος για να λυτρωθεί είναι να σηκώσει κεφάλι. «Καμία ανοχή και καμία πίστωση χρόνου», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Μανώλης Συντυχάκης ανέφερε ότι από τα οκτώ κόμματα που είναι μέσα στη Bουλή, τα επτά κόμματα παρά τις όποιες διαφορές τους έχουν ένα κοινό παρανομαστή, να υπηρετήσουν τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης. Πρόσθεσε ότι το μόνο κόμμα που που υπηρετεί άλλο δρόμο ανάπτυξης είναι το ΚΚΕ.

Αναφερόμενος στην επίθεση που εξαπέλυσαν οι χρυσαυγίτες βουλευτές κατά του ΚΚΕ, υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή προστατεύεται από συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα και ενοχλήθηκε γιατί το ΚΚΕ αποκάλυψε τα αφεντικά τους. Όπως είπε, στον Πειραιά και στη Ζώνη, η Χρυσή Αυγή έχει στήσει δουλεμπορικά γραφεία που προσλαμβάνουν εργάτες με 18 ευρώ μεροκάματο, για λογαριασμό των εφοπλιστών.