Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Μ. Συντυχάκης: Ο λαός να βγει αποφασιστικά στους δρόμους του αγώνα

ΠΗΓΗ 902.gr Δημοσίευση: Τετ, 14/10/2015 - 10:31
Οι παρεμβάσεις του στην ΕΡΤ1
Ο λαός πρέπει να θυμώσει και να βγει στους δρόμους του αγώνα, συμμετέχοντας μαζικά και αποφασιστικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 16 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια, αλλά και στις άλλες πόλεις εκείνη την ημέρα. Στα πανελλαδικά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 22 Οκτώβρη και στην απεργία στις 12 Νοέμβρη, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στα βάρβαρα μέτρα του 3ου μνημονίου, τόνισε ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 την Τετάρτη 14 Οκτώβρη.

Ο κομμουνιστής βουλευτής χαρακτήρισε απάτη την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ περί «ισοδυνάμων μέτρων», «παράλληλου προγράμματος» και «αποδόμησης» του μνημονίου, ενώ τόνισε ότι η πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση θα αναπτυχθεί άμεσα στους δρόμους του αγώνα, καθώς ή συγκρούεσαι ή συνθλίβεσαι.
Το ΚΚΕ, κατέληξε, απευθύνεται στο λαό και του λέει να βάλει τέρμα στις αυταπάτες και ότι ο μόνος τρόπος να ακυρώσει το μνημόνιο και την καταστροφή της ζωής του είναι να κατέλθει στο δρόμο του ταξικού ανυποχώρητου αγώνα, μαζικοποιώντας τα συνδικάτα, τα σωματεία και τους φορείς.