Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων 



Με μεγάλη συμμετοχή του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απρίλη, η εκδήλωση - παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.
Η αίθουσα του κινηματοθέατρου «Αλέξανδρος» γέμισε από εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, αυτοαπασχολούμενους, καλλιτέχνες, επιστήμονες, ανθρώπους του Αθλητισμού κ.ά. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. 



Στη συνέχεια παρεμβάσεις έκαναν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι: Ελένη Μπακιρλή, νοσηλεύτρια, μέλος ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ και ΓΣ ΑΔΕΔΥ, Άγις Μαυριδόπουλος, αγρότης, Πέτρος Σημάδης, πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταλέας, μουσικός, Νάσια Παλάντζα, φοιτήτρια Ψυχολογίας ΑΠΘ, Θανάσης Σγούρος, μηχανικός Υπολογιστών, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Το ψηφοδέλτιο στελεχώνεται από εργαζομένους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εργάτες και υπάλληλους, εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς, μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, καθηγητές Πανεπιστημίου, μικρούς επαγγελματίες και αγρότες, φοιτητές, ανθρώπους των Τεχνών, του Αθλητισμού, απόστρατους. Ανάμεσά τους μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, αλλά και αγωνιστές και αγωνίστριες συνεργαζόμενοι μαζί του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Επίσης το «παρών» έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους της ΠΕ Θεσσαλονίκης.
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην ΠΕ Θεσσαλονίκης
Δείτε τους παρακάτω  (φωτογραφίες και σύντομα βιογραφικά με αλφαβητική σειρά)


 











































































 Πηγή: 902