Τρίτη 23 Απριλίου 2019

"ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ




Θερμή υποδοχή της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Θέρμης σε αγωνιστικό κλίμα







Χθες, Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου, αντιπροσωπεία από μέλη και υποψηφίους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" επισκέφτηκε τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Θέρμης, πρώτα στο Δημαρχείο, και στη συνέχεια στους σταθμούς "Μελισσόπουλα" και ''Ελαφάκια". Επικεφαλής  ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης Φάνης Καρκατζούνης, ενώ συμμετείχε επίσης η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Κλεοπάτρα Χοροζίδου, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΟΕ-ΟΤΑ Θεσσαλονίκης. 





Οι υποψήφιοι και τα μέλη της "Λαϊκής Συσπείρωσης" μοίρασαν ενημερωτικό υλικό, ανέπτυξαν τις θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για την προσχολική αγωγή και κυρίως συζήτησαν με τους εργαζομένους, αλλά και με γονείς, για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τη φύλαξη των παιδιών αλλά και τις εργασιακές συνθήκες.  


Ιδιαίτερα θερμή και θετική υπήρξε η αντιμετώπιση των εργαζομένων. Παρακολούθησαν με προσοχή και ενδιαφέρον τις παρεμβάσεις των υποψηφίων και συζήτησαν μαζί τους. Αναγνώρισαν και πάλι, όπως και σε παλιότερες επισκέψεις, τους αγώνες της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο πλευρό τους, στις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Με τη σειρά τους εξέφρασαν και πάλι την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους στον αγώνα που δίνει η "Λαϊκή Συσπείρωση" στην τοπική διοίκηση αλλά και κεντρικότερα το ΚΚΕ.