Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

"ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ


Σύσκεψη υποψηφίων συμβούλων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στη Θέρμη




Μετά τη σύσκεψη τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου στα Βασιλικά, χθες στις 23 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη υποψηφίων συμβούλων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Δήμου Θέρμης στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης για συζήτηση και συντονισμό δράσης εν όψει των τοπικών εκλογών και όχι μόνο. 


Τη συζήτηση άνοιξε ο Φάνης Καρκατζούνης, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης. Στο συντονισμό της συζήτησης συμμετείχε ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, εν ενεργεία και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Παρών ήταν επίσης ο Αριστείδης Θάνος, γραμματεάς της ΤΕ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ενότητα Θέρμης. 


Οι περισσότεροι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της ενότητας Θέρμης ήταν παρόντες ενώ πάνω από του μισούς πήραν το λόγο. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συντροφικού ενθουσιασμού και αλληλεγγύης, πέρα και πάνω από τις συνθήκες ανταγωνισμού και καχυποψίας που επικρατεί στο αστικό στρατόπεδο. Έκδηλο είναι το πνεύμα αισιοδοξίας, και τα θερμά μηνύματα που έχονται από την καθημερινή επαφή με το λαό της περιοχής, αλλά και ο έντονος προβληματισμός για το χρόνια ζητήματα των τοπικών κοινοτήτων καθώς και οι τρόποι που πρέπει να αναδειχθούν και να αναζητηθούν λύσεις σε πνεύμα διεκδίκησης. 



Σήμερα, 24 Απριλίου πραγματοποιείται η τρίτη σύσκεψη στην ενότητα της Μίκρας, στο Πλαγιάρι.