Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«Λαϊκή Συσπείρωση» Ν. Αιγαίου: Την πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ προωθεί η Περιφερειακή αρχή



ΠΗΓΗ 902.gr Δημοσίευση: Τετ, 17/12/2014 - 12:31

Με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκου για τα υδατοδρόμια, όπου υποστηρίζει τον στρατηγικό ρόλο που πρέπει να έχει η περιφέρεια «για να προκαλέσει ανάπτυξη»  η «Λαϊκή Συσπείρωση» τονίζει ότι επιβεβαιώνεται η θέση της ότι «η Περιφερειακή Αρχή Νότιου Αιγαίου είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης των επιχειρηματικών ομίλων, στα πλαίσια της πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ».
Σημειώνεται ότι για την υλοποίηση του δικτύου υδατοδρομίων σε νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Περιφερειάρχη με εκπροσώπους εταιρείας με στόχο, τα πρώτα υδατοδρόμια για χρήση να είναι έτοιμα μέσα στον Μάη του 2015.
«Θέλουν άλλη μια υποδομή, τα υδατοδρόμια, να την πληρώσει ο Ελληνικός λαός, για να εξυπηρετηθούν επιχειρηματικές δραστηριότητες επενδυτικών ομίλων στον τουρισμό. Δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα της συγκοινωνίας, το οποίο θα οξυνθεί για τους κατοίκους των νησιών μετά την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων και τις αλλαγές που προετοιμάζουν τα επιτελεία εφοπλιστών και κυβέρνησης» τονίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση».
Στην ίδια κατεύθυνση, τις εξυπηρέτησης μεγάλων επιχειρηματικών, είναι και η πρακτική του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκαννήσου, Χ. Κόκκινου να βάλει πλάτη στην λειτουργία των καταστημάτων και την τρίτη Κυριακή (28/12) μέσα στον Δεκέμβρη αναφέρει η «Λαϊκή Συσπείρωση» τονίζοντας ότι «και στις δύο περιπτώσεις αποδεικνύεται ότι η στρατηγική της ΕΕ, δεν υλοποιείται μόνο από την κυβέρνηση, αλλά και από την Τοπική Διοίκηση, που συμβάλλει αποφασιστικά στην εφαρμογή της σε βάρος του λαού.  
Συνημμένα Αρχεία: