Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: Πλημμύρισε από παιδιά και γονείς το φουαγιέ του Δημαρχείου




ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Τρίτη 30 Δεκέμβρη 2014

Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Γενάρη η πρωτοχρονιάτικη γιορτή στην Αθήνα, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, για 5η συνεχόμενη χρονιά, η πρωτοχρονιάτικη γιορτή για παιδιά που διοργάνωσαν η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Το φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης πλημμύρισε από παιδιά και νέους γονείς, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και πέρασαν στιγμές ξεγνοιασιάς και δημιουργικής απασχόλησης.

Τα παιδιά γεύτηκαν τα χειροποίητα εδέσματα, συμμετείχαν στο εργαστήρι κατασκευών, παρακολούθησαν τα πειράματα, έκατσαν και τους ζωγράφισαν τα προσωπάκια τους, απόλαυσαν το θεατρικό που παρουσίασε η παιδική θεατρική ομάδα της ΚΝΕ «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» και ξεφάντωσαν με τα μαθήματα χορού. Στο τέλος, υποδέχθηκαν τον Αϊ-Βασίλη που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

«Και η φετινή γιορτή αγκαλιάστηκε με ζέστη από παιδιά και γονείς. Η μεγάλη προσέλευση ανέδειξε ότι υπάρχει δίψα για τέτοια πολιτιστική παρέμβαση που να απευθύνεται και σε παιδιά. Δεσμευόμαστε ως ΚΚΕ και ΚΝΕ ότι το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε τις πρωτοβουλίες και δράσεις, σε αυτήν την κατεύθυνση», δήλωσε στο «Ριζοσπάστη» η Κατερίνα Στύλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.