Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται, δεν κάνουν πίσω



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2014
Ανακοίνωση για την αγωγή βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου
Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου. Με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ αναφέρει σχετικά:
«Την Τετάρτη 19/11/2014 εκδικάζεται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης η αγωγή αποζημίωσης που κατέθεσαν τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Γρέγος, Ματθαιόπουλος, Ζησιμόπουλος) κατά του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου.
Οι βουλευτές της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης (εκτός από την αντίστοιχη μήνυση που έχουν καταθέσει) με την αγωγή που συζητείται αύριο (σσ σήμερα), ζητούν αποζημίωση 150.000 ευρώ γιατί ο Σ. Ζαριανόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" στο Δήμο Θεσσαλονίκης, εν όψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου 2012 και της απαίτησης των Χρυσαυγιτών ναζιστών να συμμετέχουν στον εορτασμό, δήλωσε το αυτονόητο, που σήμερα αποδεικνύεται από τις εξελίξεις και ομολογείται από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας: "Οι ναζιστές της εγκληματικής Χρυσής Αυγής βρωμίζουν τον τόπο και δεν έχουν καμιά θέση σε τέτοιες εκδηλώσεις".
Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ακριβώς γιατί είναι ναζιστική. Δεν πρέπει να βρίσκουν τόπο να σταθούν σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά γειτονιά, πουθενά.
Οσες μηνύσεις και αγωγές κι αν καταθέσουν, να είναι βέβαιοι ότι οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται, δεν κάνουν πίσω».