Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Συνεδρίαση για το πρόγραμμα δράσης το επόμενο διάστημα



Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας Πανελλαδική Συντονιστική στις 5 και 6 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη στη 1 Σεπτέμβρη στην Αθήνα
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Σάββατο 23 Αυγούστου 2014
Στις 6 Σεπτέμβρη συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 6 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη και την ίδια μέρα συνέντευξη Τύπου των φορέων της κοινωνικής συμμαχίας.
Με αντικείμενο το πρόγραμμα δράσης του ΠΑΜΕ και των συνδικάτων του το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 1 Σεπτέμβρη. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 4 μ.μ. στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγίας Φιλοθέης 5Β). Το σχέδιο που θα διαμορφωθεί θα ολοκληρωθεί και θα επικυρωθεί στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΜΕ που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 5 και 6 Σεπτέμβρη με τη συμμετοχή συνδικαλιστικών στελεχών. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη στις 6 Σεπτέμβρη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τους φορείς της κοινωνικής συμμαχίας και την ίδια μέρα στις 6 μ.μ. θα γίνει το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, με αφορμή τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.
Σε σχετική ανακοίνωσή του για τις δράσεις αυτές το ΠΑΜΕ σημειώνει:

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας «θα γίνει μια πρώτη συζήτηση για την ανάγκη το επόμενο διάστημα να ενταθεί η πάλη του ΠΑΜΕ και συνολικά των συνδικάτων με βάση τις εξελίξεις. Θα συζητηθεί το πρόγραμμα δράσης του ΠΑΜΕ και των συνδικάτων του το επόμενο διάστημα.
Το σχέδιο αυτό θα επικυρωθεί και θα ολοκληρωθεί στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 5 και 6 Σεπτέμβρη με τη συμμετοχή στελεχών από Εργατικά Κέντρα - Ομοσπονδίες - Σωματεία - Επιτροπές Αγώνα.
Είναι ανάγκη να γίνει πλατιά συζήτηση με τους εργαζομένους για τη νέα φάση επίθεσης των δυνάμεων του κεφαλαίου, της συγκυβέρνησης, της ΕΕ, που θα οξύνει παραπέρα τα προβλήματα της ανεργίας, των μειώσεων των μισθών και των συντάξεων, της φοροληστείας, τις τραγικές συνέπειες της αντιλαϊκής αυτής βαρβαρότητας στην Υγεία, στην Πρόνοια, στη μόρφωση των παιδιών μας.
Να συζητηθούν οι εξελίξεις από την εντεινόμενη επίθεση των ιμπεριαλιστών και τις επεμβάσεις τους στην ευρύτερη περιοχή, το αιματοκύλισμα λαών της ευρύτερης περιοχής μας, οι κίνδυνοι και οι συνέπειες που έχει για το λαό μας η συμμετοχή, με ευθύνη της κυβέρνησης, σε αυτό το μακελειό.
Να συζητηθεί η διεύρυνση της κοινής δράσης των εργαζομένων με τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά, τη νεολαία, τις γυναίκες γιατί μόνο με ενιαία δράση και κοινούς στόχους μπορεί να αντιμετωπιστούν οι δυνάμεις του κεφαλαίου, η επίθεσή τους.
Το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ μαζί με τους άλλους φορείς της κοινωνικής συμμαχίας, ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΟΓΕ - ΜΑΣ, θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου όπου θα ανακοινώσουν τις θέσεις τους και το πρόγραμμα δράσης τους».
Copyright © 1997-2014 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ