Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Διαμάντω Μανωλάκου: Να δυναμώσει το ΚΚΕ που είναι στήριγμα του λαο

ΠΗΓΗ 902.gr Δημοσίευση: Τρί, 15/09/2015 - 22:43
Το κοινό που είχαν τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο ντιμπέιτ της Δευτέρας ήταν ότι δεν πήραν καμία δέσμευση απέναντι στα προβλήματα του κόσμου.
Αυτό τόνισε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Πειραιά, μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού «Ε» την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη σχολιάζοντας την τηλεμαχία μεταξύ των δυο πολιτικών αρχηγών.
Δεν απάντησαν, συνέχισε η Διαμάντω Μανωλάκου, π.χ. για τους ανέργους και κυρίως τους νέους, στους γονείς που πήγαν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό και 40.000 έμειναν εκτός, δεν είπαν τίποτε για την απλήρωτη εργασία όπως των εργαζομένων στα 5μηνα προγράμματα και των εργαζομένων σε εργοστάσια. Δεν απάντησαν στα πραγματικά προβλήματα του λαού, γιατί και τους δυο τούς ενώνει το μνημόνιο που μαζί ψηφίσανε και το οποίο θα υλοποιήσει όποια κυβέρνηση έρθει.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, έρχονται νέες περικοπές, όπως για παράδειγμα στην Παιδεία και την Υγεία, με το τρίτο μνημόνιο και αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου. Γι' αυτό πρέπει να δυναμώσει το ΚΚΕ, το στήριγμα του λαού και στα προβλήματά του, κατέληξε η Διαμάντω Μανωλάκου.