Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Παρέμβαση του Θ. Χιώνη στην τηλεόραση του «Mega»

ΠΗΓΗ 902.gr Δημοσίευση: Τρί, 22/09/2015 - 13:56
Να μην υπάρξει κλίμα αναμονής από το λαό και τους εργαζόμενους γιατί μπροστά μας έχουμε μεγάλες και δύσκολες μάχες στις οποίες πρέπει να επικεντρωθεί η λαϊκή πάλη, επισήμανε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega» το πρωί της Τρίτης 22 Σεπτέμβρη 2015. 
Υπογράμμισε ότι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί, αλλά και αυτών που έρχονται είναι ότι μαζί με τη γρήγορη ανασυγκρότηση της κυβέρνησης άρχισαν και τα «συχαρίκια» προς αυτήν του ΣΕΒ, των ευρωπαϊκών θεσμών που ζητούν την άμεση και απαρέγκλιτη εφαρμογή των μέτρων, αλλά και των ΗΠΑ που συστήνουν την άμεση εφαρμογή των μέτρων και μιλούν για «σκληρή δουλειά», εννοώντας τη δημιουργία νέας ΝΑΤΟικής βάσης στο Αιγαίο. 

Ο Θ. Χιώνης κατήγγειλε και την αισχρή προπαγάνδα για υψηλούς μισθούς εργαζομένων στο Δημόσιο, που, ακόμα και αν ισχύουν, έγιναν σε ένα κράτος που εξυπηρετεί τα κέρδη των λίγων, με ευθύνη αυτών των πολιτικών δυνάμεων που τώρα τα επικαλούνται και τα αξιοποιούν για να χτυπήσουν τις εργασιακές σχέσεις και συνολικά τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νέας γενιάς.