Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Συνέντευξη της Διαμάντως Μανωλάκου στο ρ/σ «Κανάλι 1»

ΠΗΓΗ 902.gr Δημοσίευση: Τρί, 22/09/2015 - 17:56
Μόνη ελπίδα για τα λαϊκά - εργατικά συμφέροντα είναι η ισχυρή Λαϊκή Συμμαχία που θα αντιπαλέψει τα αντιλαϊκά μέτρα, τόνισε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του κόμματος, μιλώντας στον ρ/σ «Κανάλι 1».
Τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τα λαϊκά συμφέροντα και αποτυπώνει την υποχώρηση του εργατικού κινήματος  και ανέδειξε την ανάγκη μιας ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης, μέσα και έξω από την βουλή, υπογραμμίζοντας ότι το ΚΚΕ θα καταθέσει την δύναμη του για την οργάνωση και την αντεπίθεση του λαού.
Αναφερόμενη στην προεκλογική μάχη, είπε ότι η πρόταση του ΚΚΕ συζητήθηκε πιο πλατιά μέσα στα λαϊκά στρώματα και μπορεί να γίνει αντικείμενο συστηματικότερης συζήτησης σε γειτονιές και τόπους δουλειάς. Επισήμανε ακόμα ότι το ΚΚΕ στην Νίκαια, στον Κορυδαλλό και το Κερατσίνι ήταν τρίτο κόμμα, κόντρα στην φασιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι αυτό είναι αισιόδοξο μήνυμα.

Αναφέρθηκε επίσης στην αποχή από τις εκλογές, λέγοντας ότι δεν αποτελεί στάση αμφισβήτησης και τόνισε ότι το ΚΚΕ αντιπάλεψε την απογοήτευση των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων.
«Όταν σκύβεις το κεφάλι τα χειρότερα είναι δεδομένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.