Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο λαός να παλέψει ενάντια στην επίθεση που δέχεται τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Σύρο

ΠΗΓΗ 902.gr Δημοσίευση: Πέμ, 23/07/2015 - 20:40Τελευταία Ενημέρωση: Πέμ, 23/07/2015 - 21:40
 Σε εκδήλωση που οργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Σύρου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ερμούπολης, μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, το απόγευμα της Πέμπτης, για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ.Το ΚΚΕ δε θεωρεί ότι η κύρια μάχη δίνεται μέσα στους τέσσερις τοίχους του κοινοβουλίου, επισήμανε στην ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφερόμενος στην ψήφιση του δεύτερου πακέτου προαπαιτούμενων μέτρων που ολοκληρώθηκε το ξημέρωμα της Πέμπτης.
Τόνισε πως η συζήτηση με το λαό είναι για το ΚΚΕ πολύτιμο οξυγόνο, πηγή από την οποία αντλεί δύναμη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σημείωσε πως ο λαός επένδυσε στο ΣΥΡΙΖΑ, τον ανέδειξε σε κυβέρνηση με την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει. Όμως, μετά από έξι μήνες βρίσκεται στην ίδια και σε χειρότερη θέση, με όλα τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους να παραμένουν σε ισχύ και να προστίθενται δίπλα τους νέα αντιλαϊκά μέτρα, "προαπαιτούμενα" και συμφωνίες.
Κάλεσε το λαό να μην το βάλει κάτω αλλά να παλέψει ενάντια στην επίθεση που δέχεται, να βγάλει συμπεράσματα για τις μισές αλήθειες και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να βρεθεί οργανωμένος και προετοιμασμένος στις σημερινές και αυριανές μάχες.
Το πρωί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της Διοίκησης και του Συλλόγου Εργαζομένων. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας διαβεβαίωσε πως το ΚΚΕ θα πιέσει με κάθε μέσο και πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της επίλυσης έστω και κάποιων από τα σοβαρά προβλήματα του νοσοκομείου και τόνισε ότι χρειάζεται συνολική αλλαγή πλεύσης, ανατροπές που θα φτάσουν το μαχαίρι στο κόκκαλο και δε θα περιορίζονται σε μερεμέτια.
Το απόγευμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Λεονταρίτη.
Την Παρασκευή, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου, στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφτεί την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου και στη 1.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Σύρου.