Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΚΚΕ - "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ




Περιοδεία του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Κέντρο της Θέρμης, Πέμπτη από τις 19:00


Μια μέρα πριν την κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπέιρωσης" στην πλατεία της Θέρμης (Παρασκευή 10 Μαΐου, βλ. εδώ), την Πέμπτη 9 Μαΐου από τις 19:00 και μετά, φίλοι, μέλη και υποψήφιοι του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" θα πραγματοποιήσουν περιοδεία σε κεντρικά σημεία και στην αγορά της Θέρμης για να ενημερώσουν τους πολίτες, να συζητήσουν μαζί τους και να ακούσουν τις απόψεις και τις σκέψεις τους. 

Η Θεανώ Καπέτη σε πρόσφατη ομιλία της


Επικεφαλής στην περιοδεία θα είναι η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, γραμματέας της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της ΚΕ του Κόμματος. Θα πλαισιωθεί από άλλους υποψήφιους του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης", μεταξύ των οποίων ο υποψήφιος δήμαρχος Φάνης Καρκατζούνης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι όπως ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, ο Βασίλης Ρέβας και άλλοι.  

Ο Φάνης Καρκατζούνης και ο Θόδωρος Ιγνατιάδης
σε πρόσφατη εξόρμηση στα εργοτάξια του Δήμου Θέρμης

Το ΚΚΕ και η "Λαϊκή Συσπείρωση" απευθύνουν κάλεσμα στους κατοίκους της Θέρμης και των γειτονικών οικισμών να δώσουν το παρόν στα κεντρικά σημεία της Θέρμης για να συζητήσουν με τους υποψηφίους, να ενημερωθούν για τις θέσεις του ΚΚΕ για την ΕΕ και την τοπική διοίκηση, και να εκφράσουν την άποψή τους και τις σκέψεις τους. 

Από την παρουσίαση των υποψηφίων για την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας