Σάββατο 4 Μαΐου 2019

"ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ



Κατατέθηκαν σήμερα στο πρωτοδικείο τα ψηφοδέλτια για το Δήμο Θέρμης



Σήμερα νωρίς το απόγευμα ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δήμο Θέρμης, υποψήφιος δήμαρχος Φάνης Καρκατζούνης, κατέθεσε τα δικαιολογητικά για την ανάδειξη των ψηφοδελτίων της παράταξης στο Δήμο και σε δέκα τοπικά συμβούλια σύμφωνα με την ανακοίνωση στον παρόντα ιστότοπο (βλ. εδώ). 



Τα ψηφοδέλτια μάχης και αγώνα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στη Θέρμη περιλαμβάνουν τουλάχιστον 45 νέους υποψηφίους, αγωνιστές στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο, ευαισθητοποιημένους πολίτες. Όπως παντού, έτσι και στο Δήμο Θέρμης, όλοι οι υποψήφιοι της παράταξης είναι εργάτες, υπάλληλοι, επαγγελματίες, αγρότες, επιστήμονες, νέοι και συνταξιούχοι, που μαζί σηκώνουμε τα βάρη που μας φορτώνουν οι κυβερνήσεις, η ΕΕ, το κεφάλαιο. Έχουν βρεθεί δίπλα δίπλα στην καθημερινή πάλη μαζί με τις δυνάμεις του λαού. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι τη μάχη με αυτά τα ψηφοδέλτια για να μπουν μπροστά οι ανάγκες του λαού και όχι του κεφαλαίου και των μονοπωλίων. Ενάντια στα κόμματα και στις παρατάξεις που στηρίζουν το κεφάλαιο και τα μνημόνια, ανεξάρτητα από ψεύτικες κορώνες και ρητορικές. Η "Λαϊκή Συσπείρωση" απλώνει το χέρι σε όσους νιώθουν πραγματικά "προοδευτικοί" και "αριστεροί" να συμπορευτούν μαζί της, να πάρουν τη θέση τους δίπλα της μπροστά στις εκλογικές μάχες αλλά και γενικά στο λαϊκό εργατικό κίνημα. 
Για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε, όλα όσα μπορούμε να έχουμε. Θα τα καταφέρουμε να βγούμε στο ξέφωτο! Με ΚΚΕ ισχυρό παντού! Για μια μεγάλη νίκη του λαού!