Κυριακή 19 Μαΐου 2019

"ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ


Με ενθουσιασμό, κέφι, αισιοδοξία για την τελική ευθεία





Με ενθουσιώδη διάθεση, έκδηλο κέφι και αστείρευτη αισιοδοξία μέλη και φίλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Θέρμης γλέντησαν χθες βράδυ σε ταβέρνα των Βασιλικών μπαίνοντας αποφασιστικά και δυναμικά στην τελική ευθεία για την τετραπλή εκλογική μάχη. 


Άποψη των συνδαιτυμόνων

Τους συνεστιαζόμενους καλωσόρισε ο υπ. δήμαρχος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Φάνης Καρκατζούνης, ο οποίος τόνισε την ιδιαίτερα θετική πορεία που διανύθηκε μέχρι τώρα, υπενθύμισε το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις επερχόμενες εκλογές και τα αισιόδοξα μηνύματα που καταφθάνουν από το σύνολο του Δήμου για την επιτυχία του ψηφοδελτίου με το γαρύφαλλο. 

Ο Φάνης Καρκατζούνης, αφού καλωσόρισε τους συνεστιαζόμενους

Ο Φάνης Καρκατζούνης υπογράμμισε επίσης την τεράστια σημασία της μάχης του ψηφοδελτίου πόρτα-πόρτα όλη την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να φτάσει πάντου το μήνυμα της "Λαϊκής Συσπείρωσης", να γίνουν συζητήσεις και ζυμώσεις με στόχο να πειστούν και όσοι έχουν ανοιχτά τα αυτιά στην πρόταση του ΚΚΕ αλλά διαστάζουν ακόμη. 

οδηγεί τον πρώτο χορό...

Ο ίδιος πάντως δεν άργησε να σύρει το χορό ανοίγοντας έτσι το γεμάτο κέφι γλέντι που ακολούθησε, με μεγάλη συντροφική ευδιαθεσία, για πολλή ώρα.


...χωρίς να υστερεί αργότερα στο αναμενόμενο ζεϊμπεκικο...

Ακολούθησαν χοροί ατομικοί και κυκλωτικοί στους οποίους συμμετείχαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι.

...ακολοθούμενος επάξια από τον Θόδωρο Ιγνατιάδη

Οι λαϊκοί χοροί συνδυάστηκαν επάξια με τους παραδοσιακούς ενώ τραγουδήθηκαν λαϊκά πολιτικά τραγούδια μεταδίδοντας θέρμη και δυναμισμό για τη διεξαγωγή του αγώνα. 

Η ποντιακή νότα της βραδιάς

Δεν έλλειψε βέβαια η ποντιακή νότα της βραδιάς, μια και όχι μόνο οι ποντιακής καταγωγής συμποσιαστές τίμησαν τους χορούς του Πόντου, μαζί και ο υποψήφιος δήμαρχος. Ένας έμμεσος φόρος τιμής στην επέτειο της ποντιακής γενοκτονίας που ξημέρωνε σήμερα.