Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

"ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ



Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Θέρμης επί ποδός!





Λίγες μέρες έμειναν πριν την τετραπλή εκλογική αναμέτρηση. Και ενώ η μάχη του ψηφοδελτίου συνεχίζεται πόρτα-πόρτα σε κάθε χώρο δουλειάς και σε κάθε λαϊκό σπίτι, ταυτόχρονα με τις τελευταίες εξορμήσεις και περιοδείες, τα μέλη, οι φίλοι και οι υποψήφιοι του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στη Θέρμη εξασφαλίζουν τη συνεχή ενημέρωση και προμήθεια υλικού τόσο στα γραφεία του Κόμματος στη Θέρμη, όσο και ειδικό σταντ στην πλατεία του οικισμού.


Όσο για τον σταντ, αυτό ενισχύεται με φόντο που στήθηκε σε ειδική πρωτότυπη κατασκευή του Γιώργου Ευσταθουλίδη, όπως ο ίδιος είχε πράξει και παλιότερα σε αντίστοιχη συγκυρία.


Με πολλά χαμόγελα, κέφι, αισιοδοξία και δυναμισμό συνεχίζουμε μέχρι την Κυριακή αλλά κυρίως από Δευτέρα στη μάχη των προβλημάτων ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές του κεφαλαίου και όλους όσους τις εκφράζουν! Το ΚΚΕ και η "Λαϊκή Συσπείρωση" θα είναι εδώ από όλες τις θέσεις, μέσα και έξω από τις αίθουσες συνεδριάσεων, στους χώρους δουλειάς, στα σχολειά, στα σπίτια που πλήττονται από την αντιλαϊλκή λαίλαπα.