Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»: Συνέντευξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Σ. Αβραμόπουλου στην ΕΡΤ3  


Για τους πλειστηριασμούς, τους αγώνες των αγροτών και τις λειψές υποδομές για την προστασία της ανθρώπινης ζωής αναφέρθηκε ο Σωτήρης Αβραμόπουλος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3.
Τόνισε ότι πρέπει να ορθωθεί τείχος στους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας και πρόσθεσε ότι οδηγείται σε συρρίκνωση, σε περιορισμό η προστασίας της πρώτης κατοικίας με το νέο νόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Ανεφέρε ότι το ζητούμενο για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την ΕΕ είναι η ενίσχυση των τραπεζών και εντός του 2019 ετοιμάζονται δεκάδες χιλιάδες πλειστηριασμοί για να ενταθούν οι εκβιασμοί και να σφίξει η θηλιά τις λαϊκές οικογένειες.
Για τους αγώνες των αγροτών σημείωσε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» διαχρονικά τους συμπαραστέκεται και πως τα αιτήματα τους είναι δίκαια διότι ζητούν μείωση του κόστους παραγωγής και δίκαιες τιμές για τα προϊόντα που παράγουν. Επιπλέον ανέδειξε την ανάγκη προστασίας της ανθρώπινης ζωής από τα φυσικά φαινόμενα λέγοντας ότι δεν επιλέγονται τα απαραίτητα μέτρα αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας και ό,τι γίνεται είναι μπαλώματα.
Για τη διοίκηση του Απ. Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπογράμμισε ότι έχει συνυπογράψει πολιτικά όλη την ανταλλακτική πολιτική, ανήκει σε μια παράταξη που έχει υπογράψει αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια. Πρόσθεσε ότι θέλει τη Θεσσαλονίκη πύλη εισόδου στα Βαλκάνια για τα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια που έφεραν και τη Συμφωνία των Πρεσπών διότι η ουσία της είναι η ενίσχυση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια.

Πηγή gr 
Παρασκευή 15/02/2019 - 20:48