Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΡΜΗΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΡΜΗΣ.

"Συνεχίζουμε τον ίδιο αγώνα, προσωπικά με άλλα καθήκοντα, από το μετερίζι της Περιφέρειας με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Ζιώγα.  

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θέρμης, με κατοχυρωμένη τη συλλογική της λειτουργία,  στο πρόσωπο του νέου της επικεφαλής, δοκιμασμένου πρωτοπόρου αγωνιστή Φάνη Καρκατζούνη, με τους νέους και παλιότερους αγωνιστές που την πλαισιώνουν, ανοίγει μια νέα ακόμα πιο ελπιδοφόρα αγωνιστική περίοδο.

Θα   συνεχίσουμε και στο εξής, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και συνέπεια την προσπάθεια στο πλαίσιο του συλλογικού αγώνα, όπου με την ιδιότητα του απλού εργαζόμενου αλλά και δημοτικού συμβούλου  και του βουλευτή του ΚΚΕ συνέβαλλα προσωπικά. 

Μπροστά  στους αγώνες για όλα όσα αφορούν τους ανθρώπους που υποφέρουν. Για να αναδειχτούν και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι. Για  να αποσπαστούν λύσεις ανακούφισης. 
Χωρίς να εμπορευτούμε τον ανθρώπινο πόνο και την ελεημοσύνη αλλά με ταξική αλληλεγγύη. Χωρίς να καλούμε σε υποταγή και διαχείριση της βαρβαρότητας και της εξαθλίωσης, να θέτουμε εκβιαστικά διλλήματα για τον τρόπο που πρέπει να θυσιαστεί ο λαός μας, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για τα βάσανά του. 

Μακριά από ψεύτικες υποσχέσεις και παραμύθια για εύκολες λύσεις που τάζουν αυτοί που θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, στο ίδιο πλαίσιο στον ίδιο δρόμο με άλλο μείγμα αντιλαϊκής αναγκαστικά πολιτικής.

Χωρίς  τα μασκαρέματα αυτών που ανακαλύπτουν το τέρας όταν έχει ήδη κάνει την καταστροφή. 

Δείχνοντας καθαρά τον ταξικό αντίπαλο που κάνει πάρτυ με την κλεψιά του ιδρώτα των ανθρώπων του μόχθου. Όχι  μόνο αυτούς που σε τοπικό  περιφερειακό η κεντρικό επίπεδο κάνουν πολιτικά τα θελήματά του, με η χωρίς παχυλά πουρμπουάρ. 

Κάνοντας σημαία μας κάθε δικαίωμα στη ζωή με βάση τις κατακτήσεις του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού. 

Μπορούμε, ανατρέποντας τους συσχετισμούς σε δήμο σε περιφέρεια και ευρωβουλή, πριν από όλα στους αγώνες, στα όργανα του λαϊκού κινήματος, να δημιουργήσουμε σφυρηλατώντας την λαϊκή συμμαχία, όσων υποφέρουν σήμερα, μια πανίσχυρη εργατική λαϊκή αντιπολίτευση. 

Για να βάλουμε εμπόδια στη βαρβαρότητα. Να πάρουμε ανάσα. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τη πραγματικά λαϊκή διακυβέρνηση, με το κουμάντο στη ζωή μας, με πλούτο που παράγουμε στα χέρια μας και όχι στα χέρια αυτών που μας τον κλέβουν.

Θόδωρος Ιγνατιάδης.
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης 
με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.