Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΚΚΕ - ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ν.ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ



Ποιός βοήθησε τη ΝΔ στους τέσσερις δήμους για να χάσει το ΚΚΕ; Ποιός συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά;





"Ιερή" αγανάκτηση για την άθλια επίθεση του υπ. Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, στο ΚΚΕ, στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, ο υπ. Οικονομικών μετά την τοποθέτηση του Νίκου Καραθανασόπουλου για την τροπολογία της κυβέρνησης σχετικά με το αφορολόγητο, ισχυρίστηκε ότι κάνει «τεράστιο λάθος το ΚΚΕ», πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν «δυο αντιπαραθετικά προγράμματα» και κάλεσε ...τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να το πιέσουν να αλλάξει γραμμή ή να μην το ψηφίσουν!
Στον Ευ. Τσακαλώτο, απάντησε άμεσα ο Νίκος Καραθανασόπουλος, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ δεν θα γίνει ένα κόμμα χρήσιμο στο κεφάλαιο και στον ιμπεριαλισμό όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που συνεργάστηκε στην κυβέρνηση με την ακροδεξιά, είναι συνδαιτυμόνας του Αμερικανού πρέσβη και του Νετανιάχου. Πρόσθεσε ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ξέπλυνε τη ΝΔ, με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε σε δήμους για να μην εκλεγούν δήμαρχοι του ΚΚΕ.

Τσακαλώτος ή ΓΑΠ; Βρείτε τις διαφορές



Κάτι από τα παλιά μας θύμισε η άθλια παρέμβαση που έκανε την Παρασκευή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εις βάρος του ΚΚΕ με στόχο να καλύψει τις πομπές της κυβέρνησης του και να τονώσει το κάλπικο «αντιδεξιό» παιχνιδάκι της.
«Αν κερδίσει η ΝΔ θα είναι ένα ακόμα τεράστιο λάθος του ΚΚΕ», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνη του 2019.
«Μην κάνετε τον αριστερό ψάλτη της δεξιάς», ήταν η φράση που εκστόμισε ο Γιώργος Παπανδρέου, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον Φλεβάρη του 2007.
Τις ομοιότητες τις ξέρουμε. Εξάλλου και οι δυο μιλούν καλύτερα τα αγγλικά και αμερικάνικα από τα ελληνικά... Τυχαίο; Δε νομίζουμε...
Πηγή 902