Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Λιάνα Κανέλλη: Το εργατικό κίνημα, ακόμη κι αν είναι καθηλωμένο, θα αναγεννηθεί

ΠΗΓΗ 902.gr   Δημοσίευση: Τρί, 13/10/2015 - 21:41 Τελευταία Ενημέρωση: Τρί, 13/10/2015 - 21:46

Σε μία σειρά θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή στον «ΣΚΑΪ».
Η Λιάνα Κανέλλη ξεκίνησε κάνοντας μία εκτενή αναφορά στην παρουσία της το πρωί στην κινητοποίηση των ΑμΕΑ, αναδεικνύοντας την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ανάπηροι και στην οποία τους έχει καταδικάσει η ασκούμενη πολιτική.
Σχετικά με την κουβέντα περί «πόθεν έσχες» των υπουργών, η Λ. Κανέλλη σημείωσε ότι χρησιμοποιείται για να αποπροσανατολίσει το λαό από τη βάρβαρη επίθεση που είναι την ίδια ώρα σε εξέλιξη ενάντια στα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Απαντώντας στη διαπίστωση του δημοσιογράφου ότι οι εργαζόμενοι, παρά την ένταση της επίθεσης που δέχονται, δεν αντιδρούν, η Λιάνα Κανέλλη εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το εργατικό κίνημα, ακόμη κι αν είναι καθηλωμένο, ακόμη κι αν είναι απογοητευμένο, «υπάρχει και θα αναγεννηθεί από τις στάχτες και την καταπίεσή του».
Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ στις γενικότερες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και τους κινδύνους που υπάρχουν από την υλοποίηση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και τους ανταγωνισμούς που δημιουργούνται.