Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Νέα ωμή ομολογία του ναζιστικού εγκληματικού της χαρακτήρα



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Τρίτη 27 Οχτώβρη 2015
Ενα ακόμα βίντεο ήρθε χτες στο φως της δημοσιότητας, που αναδεικνύει το ναζιστικό εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Στο εν λόγω βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε από την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο αρχηγός της ΧΑ, Ν. Μιχαλολιάκος, μιλάει δημόσια στο τάγμα εφόδου της ΧΑ στη Νίκαια, λίγο μετά τον ξυλοδαρμό της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλ. Κασιδιάρη. Μέσα σε ένα από τα γνωστά εμετικά του παραληρήματα, προτρέπει εμμέσως πλην σαφώς τους χρυσαυγίτες να συνεχίσουν να επιδίδονται σε τέτοιου είδους βιαιοπραγίες!
Τους λέει χαρακτηριστικά: «Τα μάθατε τα νέα; Ανέβηκε δύο μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις» το ποσοστό της Χρυσής Αυγής μετά το περιστατικό με την Λ. Κανέλλη, και συνεχίζει: «Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Και αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου, και οι Τσίπρες, ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάνανε κι άλλη φορά και τους θάψαμε στο Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν».
Σε σχόλιό του για το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Το νέο βίντεο, με το εμετικό παραλήρημα του Μιχαλολιάκου, αποτελεί ωμή ομολογία του χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποδεικνύει αυτό που από την πρώτη στιγμή έχει πει το ΚΚΕ, ότι ο φασισμός, ο ναζισμός είναι γέννημα - θρέμμα του σάπιου συστήματος και γι' αυτό έχει ως προμετωπίδα του τον αντικομμουνισμό».