Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Χρ. Κατσώτης: Όλοι στο δρόμο για να ανατραπούν όσα περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο

ΠΗΓΗ 902.gr Δημοσίευση: Πέμ, 15/10/2015 - 19:48
Στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο δικαίωμα των εργαζομένων στην Κοινωνική Ασφάλιση, αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο Χρ. Κατσώτης έκανε αναλυτική αναφορά στις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις στις οποίες έχει ήδη προχωρήσει η συγκυβέρνηση, καθώς και σε όσα εξίσου αντιλαϊκά προβλέπονται στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο. Ο βουλευτής του ΚΚΕ στάθηκε ιδιαίτερα στο πόρισμα της «Επιτροπής Σοφών» για το Ασφαλιστικό που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και το οποίο, όπως είπε, αποτελεί τον πυρήνα της νέας επίθεσης για το Ασφαλιστικό.
«Οι νέες αντιασφαλιστικές προτάσεις πρέπει να μείνουν στα χαρτιά», τόνισε ο Χρ. Κατσώτης, καλώντας το λαό και τους εργαζόμενους να μην ταυτίσουν την ψήφο τους με την πολιτική της κυβέρνησης.

«Όλοι στο δρόμο για να ανατραπούν όσα περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο», σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ και κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στην Αθήνα και άλλες πόλεις της χώρας την Παρασκευή.