Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Χρ. Παναγιωτακοπούλου: Υπάρχει ελπίδα και προοπτική στην οργάνωση της πάλης παντού!

ΠΗΓΗ 902.gr Δημοσίευση: Παρ, 16/10/2015 - 16:04
Και με το χθεσινό κρούσμα στη Βουλή επιβεβαιώθηκε ο χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης -μακρύ χέρι του συστήματος- που πάει χέρι χέρι με τον αντικομμουνισμό, την ίδια στιγμή που τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πρωτοστατούν για να οργανωθεί η λαϊκή δράση απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που τσακίζει τα λαϊκά δικαιώματα. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1 το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτώβρη 2015. 

Όταν ακούμε να συμφωνούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο λαός ήξερε τι ψήφιζε, αποδεικνύεται πως υπάρχει πλήρη συμφωνία και στο περιεχόμενο των μέτρων, πρόσθεσε η Χρ. Παναγιωτακοπούλου, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ολοκληρώνει τη βρώμικη δουλειά για το Ασφαλιστικό που δεν έκαναν οι προηγούμενοι κάτω από την κοινωνική κατακραυγή.
Απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σήμερα, αλλά και στις 22 Οκτώβρη, τονίζοντας ότι ελπίδα και προοπτική υπάρχει στην οργάνωση της πάλης παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, στο δρόμο της ανατροπής και της αμφισβήτησης του συστήματος.