Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

.. .  Δ. Μανωλάκου: Η κυβέρνηση έχει ευθύνες για τις αυθαιρεσίες της Ζ. Κωνσταντοπούλου

ΠΗΓΗ 902. gr Δημοσίευση: Τρί, 25/08/2015 - 15:34
Το αποπροσανατολιστικό παιχνίδι που παίζουν η πρόεδρος της Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα στηλίτευσε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA», την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015.
«Αποπροσανατολίζουν το λαό από το να ξεδιπλώσει ο καθένας το πρόγραμμά του και τις θέσεις τού για τις εκλογές», είπε. «Εξαντλούν τις συζητήσεις στις διαδικασίες για να κρύψουν την ουσία: ότι ψηφίζουν μνημόνια, ότι έχουν μειωθεί μισθοί και συντάξεις που φτάνουν το 40%, ότι θα μειωθούν και άλλο μέσα από το τρίτο μνημόνιο», πρόσθεσε.

Απαντώντας στα περί δημοκρατίας που επικαλείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισήμανε ότι η πρόεδρος της Βουλής αυθαιρέτησε πάρα πολλές φορές. Ενδεικτικά, υπενθύμισε ότι εδώ και εφτά μήνες έβαλε στο καλάθι των αχρήστων το νομοσχέδιο που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων. Συμπλήρωσε, ότι η κυβέρνηση έχει ευθύνες όχι μόνο για την τοποθέτηση της κ. Κωνσταντοπούλου, αλλά για την ανοχή που έδειξε σε όλες αυτές τις αυθαιρεσίες.