Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ν. Σοφιανός: Δεν υπάρχει φιλολαϊκή λύση εντός των τειχών

ΠΗΓΗ 902.gr Δημοσίευση: Παρ, 28/08/2015 - 14:06
Ο λαός μας πρέπει να εμπιστευτεί το ΚΚΕ, γιατί θα είναι η δύναμη απέναντι σε μια κυβέρνηση που θα φέρει βαρύ λογαριασμό, με βάση αυτά που ψήφισαν όλοι μαζί τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA», την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015.
«Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα κρατούμενο στην πολιτική σκέψη ενός κόσμου αριστερού, ριζοσπαστικού που αγωνίστηκε, που πάλεψε τα προηγούμενα χρόνια. Και αυτό είναι ότι δεν υπάρχει εναλλακτική φιλολαϊκή λύση μέσα σε αυτά τα τείχη», είπε.
Ο Νίκος Σοφιανός επεσήμανε ότι το μνημόνιο που ψήφισαν όλοι μαζί είναι η βάση για τη συνεργασία που θα έχουν μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και οι πρόθυμοι συνεργάτες τους. Πρόσθεσε ότι στους πρόθυμους συνεργάτες είναι και το κόμμα του κ. Λαφαζάνη γιατί δεν αναιρεί το δρόμο που μας έφτασε ως εδώ, τον καπιταλισμό που θέλει να τον διαχειριστεί και την ΕΕ, αλλά και γιατί εδώ και εφτά μήνες έχει κυβερνήσει. 

«Ο κ. Λαφαζάνης στήριξε τη μνημονιακή κυβέρνηση, υπηρέτησε αυτή την κυβέρνηση, έφτιαξε κόμμα όταν ο πρωθυπουργός διέλυσε τη βουλή και προσπαθεί να διαμορφώσει έναν εναλλακτικό παρτενέρ σε μια αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πάντα εντός των τειχών», σημείωσε.