Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Χ. Κατσώτης: Να πρωταγωνιστήσει ο λαός μας και να εμπιστευτεί το ΚΚΕ στην κάλπη

ΠΗΓΗ  902.gr Δημοσίευση: Κυρ, 23/08/2015 - 15:28
Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η φτωχή αγροτιά, που υποφέρουν πρέπει να σκεφτούν ποια θα είναι η στάση τους στις εκλογές, τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής το Κόμματος, σε παρέμβασή του στην ΕΡΑ το πρωί της Κυριακής.
Το ΚΚΕ όλη την προηγούμενη περίοδο αποκάλυψε στο λαό ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θύμισε ο Χ. Κατσώτης και κάλεσε τον λαό να σκεφτεί αν απέναντί του έχει δυνάμεις που υπηρετούν τις ανάγκες του ή αν έχει δυνάμεις που θέλουν να σώσουν τα μονοπώλια και τους επιχειρηματικούς ομίλους. Σημείωσε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ πριν ήταν αριστερά του ΠΑΣΟΚ και έλεγε πράγματα που φάνταζαν ριζοσπαστικά στο λαό, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα κόμμα του κεφαλαίου που δεν αμφισβήτησε τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, την ΕΕ σαν μονόδρομο κτλ. Επίσης, η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι άγνωστη. Μέχρι χθες εξαπατούσαν μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ το λαό, προβάλλοντας τον κάλπικο διαχωρισμό των μνημονιακών και αντιμνημονιακών δυνάμεων. Σήμερα προβάλλει έναν άλλο κάλπικο διαχωρισμό ευρώ ή δραχμή, όπου όμως και πάλι δεν αμφισβητεί την κυριαρχία των επιχειρηματικών ομίλων.
Υπογράμμισε ότι: «Δεν θα πρέπει ο λαός για ακόμα μια φορά να εξαπατηθεί και να σηκώσει σημαίες ξένες προς τα συμφέροντά του.

Η διαχωριστική γραμμή για το ΚΚΕ έχει επιβεβαιωθεί: Είναι από τη μια τα μονοπώλια κι από την άλλη ο λαός. Το ΚΚΕ πρωτοστατεί στη συμμαχία των κοινωνικών δυνάμεων που καταστρέφονται από τα μονοπώλια και τις πολιτικές δυνάμεις που τα στηρίζουν.
Ο λαός μας πρέπει να τιμωρήσει όλους αυτούς που υπονομεύουν τη ζωή του και την έχουν κάνει κόλαση. Το ΚΚΕ στάθηκε με συνέπεια στον αγώνα ενάντια σε αυτά τα μέτρα, ενάντια σε αυτές τις πολιτικές, κάτι που δεν έκανε κανένα άλλο κόμμα».
Έτσι, ο Χ. Κατσώτης τόνισε ότι πρέπει να πρωταγωνιστήσει ο λαός μας, επισημαίνοντας ότι μεγάλο μέρος του κόσμου εμπιστεύεται το ΚΚΕ, αναγνωρίζει ότι το ΚΚΕ έχει δίκιο και αυτός ο κόσμος πρέπει να εμπιστευτεί το ΚΚΕ και στην κάλπη.