Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση της ΕΕΔΔΑ για τον θάνατο του Παναγιώτη Μακρή

ΠΗΓΗ 902 gr Δημοσίευση: Δευ, 27/07/2015 - 16:10
Η ΕΕΔΔΑ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Παναγιώτη Μακρή. Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση: 
«Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον αγαπημένο φίλο, συναγωνιστή, συμπαραστάτη της, Παναγιώτη Μακρή, που έφυγε για το μακρινό ταξίδι του χωρίς γυρισμό.

Ο Παναγιώτης Μακρής έφυγε ακριβώς όπως έζησε, «ορθοστατών και ορθοβαδίζων». Και έτσι θα τον θυμόμαστε. Πάντα με το μέρος του δίκιου, πάντα στο πλευρό των αδύναμων. Με σεβασμό να αφουγκράζεται τα προβλήματα και με αμέριστο ενδιαφέρον να δίνει λύσεις. Με χαμόγελο να βαδίζει στους δρόμους της αγαπημένης του Καισαριανής παίρνοντας πίσω όλη την αγάπη των κατοίκων της, ανεκτίμητο αντάλλαγμα για όλη του αυτή την προσφορά.
Ο Παναγιώτης Μακρής ήταν από εκείνους τους αγωνιστές που έκανε τους άλλους να θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά του, να του μοιάσουν. Έκανε τους συντρόφους του να αισθάνονται περήφανοι που συμπορεύονταν μαζί του. Και είμαστε βέβαιοι ότι το όνομά του θα γραφτεί ανεξίτηλα στο μακρύ κατάλογο των ηρώων για τον οποίο τούτος ο τόπος μπορεί να υπερηφανεύεται.
Παναγιώτη Μακρή, τα μέλη και οι φίλοι της ΕΕΔΔΑ αποχαιρετάμε στο πρόσωπό σου έναν ανεκτίμητο φίλο ελπίζοντας να σταθούμε, όσο μπορούμε, στο ύψος της παρακαταθήκης σου, για να γίνει το κενό που αφήνεις πίσω σου όσο το δυνατό μικρότερο».