Δε συντρέχει λόγος να ασκηθεί αναίρεση κατά της ομόφωνης αθωωτικής ετυμηγορίας, αποφάνθηκε ο Άρειος Πάγος σε ό,τι αφορά τους κατηγορούμενους για την επίθεση εναντίον μεταναστών τον Απρίλη του 2013, στη Νέα Μανωλάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι κατηγορούμενοι δε θα ξανακαθίσουν στο εδώλιο και δε θα λογοδοτήσουν εκ νέου για τις πράξεις τους.
Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Απρίλη του 2013, περίπου 200 εργάτες, μετά το τέλος της δουλειάς στα θερμοκήπια φράουλας, πήγαν στα γραφεία της εταιρείας να ζητήσουν δεδουλευμένα πολλών μηνών. Εκεί δέχτηκαν καταιγισμό από σφαίρες από ανθρώπους των μεγαλοτσιφλικάδων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 35. Οι 4 είχαν τραυματιστεί σοβαρά.
Με ομόφωνη απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας, οι βασικοί κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι.
Στην υπόθεση τότε παρενέβη η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, προκειμένου να κριθεί εάν συντρέχει περίπτωση να ασκηθεί αναίρεση της απόφασης, κάτι που ζήτησαν με αίτησή τους και τα θύματα.
Ωστόσο, ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος να ασκηθεί αναίρεση στην απόφασή του, καθώς έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, αλλά υπήρξε και ορθή εφαρμογή της νομοθεσίας από την πλευρά των δικαστών.